2
  • 討論區 > Dor de vremurile bune
  • 顯示模式:

2008年7月30日 19:17 Dor de vremurile bune (9 個評論)

Steluta28

Dor de vremurile bune

Imi e dor de vremurile bune, imi e dor de ce a fost odata, imi este dor si iarasi dor, dor sa mor.

2008年8月1日 12:58Re: Dor de vremurile bune

persane
Gaby 41, Bucharest, 羅馬尼亞
VREMURI BUNE NU AU FOST NICIODATA,DOAR NOI AM CREZUT ASTA.TOTUL ESTE LA FEL ,DOAR NOI AM MAI IMBATRANIT NIMIC MAI MULT.AI SA SI MORI TOTI MURIM SI STI CAT DE REPEDE?DUTE INTR-UN SPITAL SI AI SA DAI DE MOARTE FATA IN FATA SI APOI VINO SI SCRIE,DARESTE SA MORI!TE PUP!

2008年8月1日 14:45Re: Re: Dor de vremurile bune

Steluta28
Stela 29, Botosani, 羅馬尼亞
Ma refeream la vremurile bune, de alta data, vremuri petrecute alaturi de fostul meu viitor sot ... dar au trecut, au apus.

2008年8月1日 16:25Re: Re: Re: Dor de vremurile bune

persane
Gaby 41, Bucharest, 羅馬尼亞
ACELE VREMURI AU FOST UN VIS TREZESTE-TE DIN VIS ALTUL LA SAND
NU STI CUI PE CUI SE SCOATE

2008年8月1日 17:39Re: Re: Re: Re: Dor de vremurile bune

Steluta28
Stela 29, Botosani, 羅馬尼亞
Iti dau dreptate. Dar ce fac cu dragostea pe care o port in sufletul meu ? Nu e atat de usor sa trec de la o relatie la alta. Va dura ceva timp.

2008年8月4日 10:37Re: Re: Re: Re: Re: Dor de vremurile bune

anamariapopescu
Ana Maria 31, Bucharest, 羅馬尼亞
Dragostea pe care o porti in suflet nu o sa piara prea curand, dar in timp o sa se mai estompeze si incet, incet o sa treaca, sau cel putin nu o sa mai doara, si o sa-ti amintersti doar de momentele frumoase. La mine asa a fost...

2008年8月6日 13:3Re: Re: Re: Re: Re: Dor de vremurile bune

IASOMIE
LAMAITA 49, 羅馬尼亞
iNTOTDEAUNA AVEM IMPRESIA CA ULTIMA DRAGOSTE E CEA PE CARE AM ASTEPTAT-O MEREU , E CEA MAI MARE ....NU VA MAI PUTEA FI INLOCUITA DAR AI SA VEZI CA NU ESTE ASA .NU POT SA ANTICIPEZ , NICI MACAR CU APROXIMATIE CAND VA VENI MOMENTUL IN CARE .... AS VREA SA SCRII AICI ....CA DRAGOSTEA CEA MARE A APARUT .
SA NU O CAUTI , SA NU O ASTEPTI .... VA FI IN ZADAR , EA ( DRAGOSTEA) VA VENI CAND VA VOI EA SI CEL DE SUS .
INVATA-MA
(lacrima60 -este userul meu pe alt site )

2008年8月31日 10:5Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dor de vremurile bune

persane
Gaby 41, Bucharest, 羅馬尼亞

回覆 上層主題

2008年8月6日 20:29Re: Dor de vremurile bune

arlen5
adriano 43, 羅馬尼亞
Photobucket

Pentru TINE

2008年8月4日 12:57Re: Dor de vremurile bune

arlen5
adriano 43, 羅馬尼亞
Ai curaj ! In tine in primul rand...Fii mereu frumoasa SUFLETESTE si fizic.
Fii cu ochii deschisi,arata-ti bunatatea celui care consideri ca merita si nu vei trece neobservata.
VEI vedea ca o alta DRAGOSTE si IUBIRE (adevarata) va inflori.
Vei avea sufletul plin de FERICIRE si vei putea uita tot ceea ce a fost...urat in viata ta.
EU AM INCREDERE IN TINE !

Cu drag
Adriano

PS
Sa anticipez viitorul? Imi da ca in 9 luni vei rezolva aceasta problema si vei fi fericita cu adevarat,SUCCES,
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
發表評論
主題:
評論 :