2008年7月30日 19:17 Dor de vremurile bune (9 個評論)
- Stela
- 29, 羅馬尼亞
Dor de vremurile bune
Imi e dor de vremurile bune, imi e dor de ce a fost odata, imi este dor si iarasi dor, dor sa mor.
2008年8月4日 10:37Re: Re: Re: Re: Re: Dor de vremurile bune
Ana Maria
31, Bucharest, 羅馬尼亞
Dragostea pe care o porti in suflet nu o sa piara prea curand, dar in timp o sa se mai estompeze si incet, incet o sa treaca, sau cel putin nu o sa mai doara, si o sa-ti amintersti doar de momentele frumoase. La mine asa a fost...
2008年8月6日 13:3Re: Re: Re: Re: Re: Dor de vremurile bune
LAMAITA
49, 羅馬尼亞
iNTOTDEAUNA AVEM IMPRESIA CA ULTIMA DRAGOSTE E CEA PE CARE AM ASTEPTAT-O MEREU , E CEA MAI MARE ....NU VA MAI PUTEA FI INLOCUITA DAR AI SA VEZI CA NU ESTE ASA .NU POT SA ANTICIPEZ , NICI MACAR CU APROXIMATIE CAND VA VENI MOMENTUL IN CARE .... AS VREA SA SCRII AICI ....CA DRAGOSTEA CEA MARE A APARUT .
SA NU O CAUTI , SA NU O ASTEPTI .... VA FI IN ZADAR , EA ( DRAGOSTEA) VA VENI CAND VA VOI EA SI CEL DE SUS .

(lacrima60 -este userul meu pe alt site )
SA NU O CAUTI , SA NU O ASTEPTI .... VA FI IN ZADAR , EA ( DRAGOSTEA) VA VENI CAND VA VOI EA SI CEL DE SUS .

(lacrima60 -este userul meu pe alt site )
2008年8月4日 12:57Re: Dor de vremurile bune
adriano
43, 羅馬尼亞
Ai curaj ! In tine in primul rand...Fii mereu frumoasa SUFLETESTE si fizic.
Fii cu ochii deschisi,arata-ti bunatatea celui care consideri ca merita si nu vei trece neobservata.
VEI vedea ca o alta DRAGOSTE si IUBIRE (adevarata) va inflori.
Vei avea sufletul plin de FERICIRE si vei putea uita tot ceea ce a fost...urat in viata ta.
EU AM INCREDERE IN TINE !
Cu drag
Adriano
PS
Sa anticipez viitorul? Imi da ca in 9 luni vei rezolva aceasta problema si vei fi fericita cu adevarat,SUCCES,

Fii cu ochii deschisi,arata-ti bunatatea celui care consideri ca merita si nu vei trece neobservata.
VEI vedea ca o alta DRAGOSTE si IUBIRE (adevarata) va inflori.
Vei avea sufletul plin de FERICIRE si vei putea uita tot ceea ce a fost...urat in viata ta.
EU AM INCREDERE IN TINE !
Cu drag
Adriano
PS
Sa anticipez viitorul? Imi da ca in 9 luni vei rezolva aceasta problema si vei fi fericita cu adevarat,SUCCES,

2008年8月1日 12:58Re: Dor de vremurile bune