2
  • 討論區 > CE DORESC FEMEILE
  • 顯示模式:

2008年8月14日 14:39 CE DORESC FEMEILE (7 個評論)

arlen5

CE DORESC FEMEILE

Sa ne „educam” iubitul. Femeia este paznicul dragostei si fericirii, si de aceea este indicat ca fiecare femeie sa initieze partenerul in arta sexualitatii, sa le arate secretele proprilor sale senzualitati, sa le deschida universul preliminarilor si erotismului. Barbatul trebuie incurajat in acest sens, ca un explorator nu ca un luptator. Fecare femeie are sarcina sa utilizeze aceasta putere pentru a descoperi in partener un amant de vis...

Cum sa incepem...In natura fiecarui barbat exista acel obicei de a-si fixa un scop si, desigur, de a-l atinge. Bineinteles insa ca ei nu stiu sau poate inca nu au aflat ca este bine sa profite de tot parcursul acestui drum care-i conduce la sfarsit. In sexualitate, de exemplu, corpul barbatului si spiritul sunt obsedate de o singura dorinta, femeia in schimb este diferita. Pentru ea, dragostea este o deschidere, o invitatie chiar spre penetrare, o imparatie de emotii si revelari fizice si mentale...

Primul pas este de a-l face sa te asculte, sa fie receptiv la fiecare cuvant. Flateaza-l! Asa cum fiecare femeie doreste sa se simta frumoasa si sexy, barbatii la randul lor au nevoie sa se simta eroi, sa fie importanti. Imaginea care o vei trimite va fi oglinda a personalitatii sale. Invata din ceea ce gandeste si din ceea ce doreste. Femeia iubeste sa vorbeasca, in schimb barbatul doreste mereu sa-l atingi. Pentru el o mangaiere senzuala are mai mare efect decat un discurs. Prinde-l de mana atunci cand trece pe langa tine, atinge-i penisul cand sunteti impreuna la televizor si vei vedea cum pielea sa devine sensibila, inima i se va deschide si atentia se va indrepta spre tine.

Te-ai gandit vreodata sa fii muza sa. In loc sa incerci sa-l faci sa se schimbe, incearca sa-l ajuti sa fie el insusi: ai incredere in el si admira-l ca pe un erou. Fii feminina, frumoasa, dulce si sensibila incat sa doreasca sa te cucereasca. Stimuleaza-i imaginatia si el va gasi in cele din urma noi idei care sa te satisfaca. Gustati impreuna din placerile dragostei. Marea majoritate a barbatilor nu stiu ce ii poate face irezistibili. Incearca sa-i spui mereu ca ochii sai dulci ii innebunesc pe colegele tale, sau ca buzele sale sunt foarte sexy. Arata-i mereu ca, atunci cand limba sa se plimba pe buricul tau, te inebuneste de placere. Vei vedea ca se va simti unic si va continua sa afle mai mult. Pentru femeie, dragostea conduce la sex, dar pentru barbat este tocmai contrariul. Fiecare pulsatie erotica, emotile sale sunt concentrate asupra penisului. Incepand de aici, cu complimente si mangaieri, cu priviri nuantate de interes, restul vine de la sine. Incearca sa-ti flatezi mereu partenerul, dar nu prin instructiuni impuse, ci prin cuvinte de dragoste si zambete. Ai putea chiar sa-i spui: „Da! Imi place asa, iubitule! Un pic mai la stanga!” sau „Iubesc sa te simt in mine, dar asteapta putin! M-ai epuizat!”. Fiecare senzatie primita o poti amplifica stralucind de placere. Ghideaza-i mainile si plaseaza-le acolo unde simti ca ai nevoie, iar daca este necesar ajuta-l sa gaseasca presiunea si viteza in drumul mangaierilor sale, gemand de placerea si senzatia produsa. De fiecare data cand face ceva ce iti place, poti exagera prin reactia ta: poti striga, geme, murmura sau il poti felicita. Daca ai avut ieri seara un vis frumos, merita sa-i spui ca a fost asa de excitant cand ti-a ridicat tricoul si-ti saruta sanii incat te-ai trezit imediat, dorindu-ti sa faci dragoste. Data viitoare fi sigura ca fiecare detaliu din acel vis va deveni realitate. Orgasmul ne trimite intr-o stare hipnotica in care femeia este deschisa sugestilor, de aceea profitati pentru a-ti exprima dorintele, iar ele isi vor gasi imediat un spatiu in subconstientul si vor aparea data viitoare cand faceti dragoste.

Sursa:romantic

2008年8月14日 14:40What women want

arlen5
adriano 43, 羅馬尼亞
Let us "educate" iubitul. The woman is paznicul love and happiness, and therefore it is wise for every woman to initiate partner in art sexuality, to show its proprilor secrets senzualitati, to open the universe preliminarilor and erotismului. Man must be encouraged in this regard, as an explorer not as a fighter. Fecare woman has the task to use this power to find a partner in amant dream ...

How to start ... The nature of every man there is usually that of a fixed-end and, of course, to achieve. Of course, but they may not know or have not yet learned that you should take throughout this way that leads to the end. In sexuality, for example, body and spirit barbatului are obsedate of a single wish, in exchange woman is different. For her, love is an opening, an invitation to even penetration, a imparatie emotions and revelari physical and mental ...

The first step is to make you listen, be responsive to every word. Flateaza it! Just as every woman wants to feel beautiful and sexy, men in their turn need heroes feel, is important. An image that you will send will be a mirror his personality. Know what thinking and what wishes. The woman who loves to talk, instead the man always wants to touch it. For him mangaiere senzuala has a greater effect than a speech. Grab it by hand when passing near you reach the Penis when you are together on television and you will see how his skin becomes sensitive, the heart will be open and will indrepta attention to you.

Have you ever thought to be muza. Instead of trying to make it to change, try to help him be himself: you have confidence in him and admire him as a hero. Be feminine, beautiful, sweet and sensitive enough to doreasca to conquer. Stimuleaza and imagination and he will find in November following the ideas that you meet. Gustati together placerile of love. The vast majority of men do not know what he's done irezistibili. It tries to tell him that his eyes always the sweet innebunesc on your colleagues, or that his lips are very sexy. Show them as always, when language is buricul walk on you, you inebuneste with pleasure. You will see that it is going to unique and will continue to learn more. For women, love leads to sex, but for a man is just the opposite. Each pulsatie erotic, emotile are focused on his penis. Starting here, and mangaieri Regards, looks nuantate interest, the rest comes by itself. Tries'll always flatezi partner, but not by the instructions required, but by words of love and zambete. You could even tell him: "Yes! I love it, baby! A little more left! "Or" I love you feel in me, but wait a minute! I have exhausted! ". Each received a sensation can increase stralucind with pleasure. Ghideaza the hands and place them where you feel you need, and if necessary help him find the pressure and speed road mangaierilor its gemand feelings of pleasure and produced. Every time you do something you love, you can go over the top with your feedback: can striga, gems, murmura or you can congratulate. If you had yesterday evening a beautiful dream, is worth telling him that was so excitant when you raised your shirt and kiss sanii that you woke up immediately, dorindu you love to do. Next time be sure that every detail of that dream will become reality. Orgasmul send us into a state hipnotica in which the woman is open sugestilor, therefore advantage to express your wishes, and they immediately find their space in a subconstientul and will appear next time when you love.

Source: romantic

2008年8月14日 19:5Re: CE DORESC FEMEILE

arlen5
adriano 43, 羅馬尼亞

2008年8月16日 6:44Re: CE DORESC FEMEILE

izabelle47
Elen 48, Drobeta Turnu Severin, 羅馬尼亞
Am gasit usa deschisa si am intrat .... am simtit ca am ceva de spus , si am dorit sa imi exprim punctul de vedere ( e voie ?) din trairile personale .
CE ISI DORESC FEMEILE ???O intrebare pe care si-o pun majoritatea barbatilor , si au impresia ca isi doresc uneori prea mult ., sau este general valabil ca toate isi doresc acelasi lucru ???
Si totusi .... isi doresc atat de putine lucruri .... in primul rand atentie ....sa simti ca cel pe care il iubesti iti acorda atentia cuvenita , afectiune , protectie .
Chiar daca unele femei , au personalitate puternica si ...majoritatea cred ca o au , avand in vedere obstacolele , greutatile prin care trebuie sa treaca in viata , au si ele nevoie sa stie ca acolo undeva .... exista un loc , doar al lor unde isi pot odihni sufletul si isi pot incarca bateriile pentru a merge mai departe .
Isi doresc putina tandrete .... si cred ca , cate putin din fiecare lucru.
Intodeauna am considerat ca exista o diferenta in a face dragoste si a face sex , fiecare implicand un altfel de compostament un altfel de simtire .
Dragostea se face DOAR SIMTIND , si nu poti dirija sentimentele , simtirile .. prin , atinge acolo sau dincolo ,totul vine de la sine , inima te conduce ce si cum sa faci .
Candva , am spus si imi mentin declaratia ( ca la Politie , ca sa fac o gluma ) am spus , deci repet , ca sunt lucruri p0e care nu crezi ca le vei rosti vreodata si ai sa ajungi la le rostesti sau lucruri pe care nu crezi ca le vei face vreodata si le vei fac , si toate aste cand exista acea daruire totala , cand simti ca te contopesti cu persoana iubita .
Domnilor barbati , permiteti-mi sa va sugerez doar un lucru , ptr. ca nu imi permit sa dau sfaturi , intr-un moment de tandrete , de dragoste profunde , nu ezitati sa acordati preludiului cea mai mare parte din timpul actului , credeti-ma , face minuni , partenera fiind stimultata in acest fel , simtindu-se dorita , iubita va va oferi satisfactii nebanuite , nu vor mai exista inhibitii .. prejudecati ,.. doar DRAGOSTE cu tot ce implica acest frumos cuvant .
Si inca o sugestie .... postludiul , este la fel de important ...ramanti langa partenera , aratatii ca nu a fost " de unica folosinta " , e foarte important , sub nici o forma nu va ridicati grabiti spre a merge la dus , zaboviti langa ea , mangaiati-o , sarutati-o , soptitii la ureche ceva frumos , si poate mergeti impreuna spre dus .....( iar acoolo , cine stie ce se poate intampla ... ( am ras carcotas) )
Surprindeti-va partenerul sau partenera cu gesturi marunte ..... spontane , chiar daca nu sunteti langa ea .... trimiteti-i un sms haios dar plin de dragoste .. sunati-l ca si cand avet5i o urgenta ....si de fapt .. ii spuneti ca va e dor de ea .. etc , lucruri marunte care aduc bucurii mari ... un biletel lasat undeva intr-un loc surprinzator , sunt multe , multe lucruri marunte cu efecte mari .

VOI REVENI DACA IMI ESTE PERMIS .

2008年8月16日 6:44Re: CE DORESC FEMEILE

arlen5
adriano 43, 羅馬尼亞

2008年8月16日 6:46Re: CE DORESC FEMEILE

izabelle47
Elen 48, Drobeta Turnu Severin, 羅馬尼亞

2008年8月24日 17:7Re: CE DORESC FEMEILE

arlen5
adriano 43, 羅馬尼亞

2008年8月30日 12:5Re: Re: CE DORESC FEMEILE

izabelle47